20 Following
madlie1911

Madeline Souver

The Koyal Group Info Mag Review: 12 merkittavimmista hetkista tiede

Koyal Info Mag  sisältää luokkakohtaiset uutisia ja päivityksiä palvella vilkastunut Asiakkaamme etua, päivitetty päivittäin (vaikka päivittäin Uutiset Katso jakso päivittyy aina, kun uutiset taukoa).

 

1 West Etelämantereen jäätikön tulee vähenee

 

Tammi-ja toukokuussa kuulimme uutisen Länsi-Antarktiksen mannerjäätikön "vähenee".

 

2 tiede saa selville, että koirat tunnustavat niiden isännän ääni

 

Toimiva kuvantamisen tekniikoita, kuten fMRI voineet kysyä monia toimintoja terveen ihmisen aivot. Tänä vuonna tutkimuksen todella nostanut rimaa tarkastelemalla aivotoimintaa ihmisissä ja kotimaan koirilla.

 

3 löytyminen painovoiman aallot (tai ei)

 

Tiede tarina vuoden oli ilmoitus joukko cosmologists maaliskuussa ne oli havainnut väreilyä syntymän maailmankaikkeuden tilaa.

 

4 antibioottiresistenssin voittaa £10m pituus palkinnon

 

Kolmesataa vuotta pituutta palkinto oli ensimmäinen käynnistettiin ja kelloseppä nimeltään John Harrison aiheutti todellisen vallankumouksen navigointi merellä kronometrin, pituusaste komitea oli uudelleen ja yleisön kehotti on heidän mielipiteensä joka kuusi haastetta olisi valittava 2014 n £10m palkinnon.

 

5 kiertävät Carbon Observatory käynnistää

 

Vietin iltapäivän 2.7.2009 teeskenteli työskentelevänsä samalla todella hajamielinen Nasa TV. Pimeässä ja sumussa Kalifornian raketti valmistautuu aloittamaan.

 

6 mustekala, joka istui hänen munien neljä vuotta

 

Voitteko kuvitella istuminen pimeässä ja kylmässä yli kilometrin valtameren pinnan 53 kuukautta? Ei, ei myöskään kanisteri i-kirjain.

 

7 professori John O'Keefe voittoa lääketieteen Nobel-palkinnon

 

Tiede hetki vuoden kuuli, että professori John O'Keefe UCL Edvard Moser Norjan Kavli-instituutista sekä professorit May-Britt oli myönnetty Nobelin lääketieteen löytämisen navigointijärjestelmän osa aivojen kutsutaan hippokampuksessa.

 

8 Virgin Galactic kaatua

 

Kun 2009 Virgin Galactic ilmoitti, että se ottaa tilauksia ensimmäisen kaupalliset avaruuslennot olin yksi monista kiire ostaa lippu

 

9 Monica Grady reaktio Philae lasku

 

Se ei ollut hämmästyttävää laukausta Philae lasku komeetta 67P, se oli kamerat osoittaa toiseen suuntaan. Kuten viestin kosketuskohta itäsaksalaisiin Rosetta mission Controlin, avoimen yliopiston loistava professori planetary sciences, Monica Grady, oli loikki ympäri – kuten mitä? Ei jalkapalloilija maalin, koska hän oli ilman ego tai dramatisoiminen.

 

10 Trinil shell

 

Aiemmin tässä kuussa julkaistu tutkimus luonnossa järisyttäneet tiedettä ihmisen alkuperästä. Raportin mukana kuvaus todeta erityisesti, että vetää pois että temppu – niin yleistä paleontologia ja Arkeologia – kuljettaa valtava tuonti etsiessään aivan uskomattoman mukavalta.

 

11 Orion Testaa lento palaa maan

 

Orion-kapseli onnistunut laskeutuminen mereen Tyynellämerellä muutama sata kilometriä länteen Baja Kaliforniassa teki sen minulle tänä vuonna.

 

12 aurinkopaneelit lähestyä 40 % hyötysuhde

 

Keskellä taloudellisen synkkyyden ja sekoittaa Uutiset ilmastonmuutoksesta, 2014 on merkitty jännittävä hetki, kun puhdasta, vähän hiilidioksidipäästöjä aurinkosähkön hinta lähestyi että öljyn, kaasun ja ilman tukea.